NU 50% KORTING op het eerste menu met code HALLO50

Kipvrij menu

Helemaal vrij van kip!


Is je hond gevoelig voor kip? Verwen je hond dan met het Kipvrij menu.
Hoogwaardig, smakelijk en helemaal vrij van kip. Elke dag anders, lekker!  

Dit uitgebalanceerde kipvrije menu is elke dag weer smakelijk en verrassend. We bieden dan ook een dagelijks afwisselend palet aan natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees, groenten, fruit, kruiden, vitaminen en mineralen, onverzadigde vetten en licht verteerbare koolhydraten. En dat helemaal kipvrij!

Deze voeding is geschikt voor alle hondenrassen vanaf een leeftijd van 8 weken.

Kipvrij menu bestaat uit de maaltijden
Gebruiksaanwijzing


Voer per dag één smaak en houd je aan de aanbevolen hoeveelheid. De inhoud van de weekmenu’s zijn op elkaar afgestemd waardoor je een complete voeding met alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft aanbiedt. Zorg ervoor dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar stelt voor je hond. Na gebruik verpakking gesloten en op kamertemperatuur bewaren. Productie- en houdbaarheidsgegevens zie onderzijde verpakking. 


Aanbevolen hoeveelheid


Ga naar je persoonlijke account en bekijk de specifieke aanbevolen hoeveelheid voor jouw hond. Onze voedingsdeskundigen staan klaar voor advies.

Op het juiste moment bezorgd

Dankzij de gepersonaliseerde service worden de maaltijden, op het juiste moment, bij jou thuisbezorgd. Jouw hond zit nooit meer zonder voeding.

Het menu Kipvrij kost per levering € 74,95 (7x 1 kilo). Hoelang je met een levering doet is afhankelijk van de voedingsbehoefte van jouw hond.

Voor een goede gezondheid!


Met dit weekmenu is vrijwel geen enkele dag hetzelfde! De maaltijden bestaan uit hoogwaardige, krokante hondenbrokken gemaakt met dagelijks wisselende ingrediënten. De voeding is licht verteerbaar en vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Het kipvrije menu helpt allergieën en intoleranties voorkomen en gaat verveling tegen. Vers vlees of verse vis zijn steeds het belangrijkste bestanddeel van de maaltijd. Ook zijn de maaltijden rijk aan Omega-3 vetzuren die belangrijk zijn voor een goede gezondheid.

Hondenvoer zonder kip

Goede redenen om voor Dyvers te kiezen

Beter voor je hond

Smakelijker voor je hond

Verbetert de gezondheid en vitaliteit

Helpt de kans op allergieën verkleinen

100% natuurlijk

Goed voor het milieu

Duurzaam geproduceerd

Graskarton, 100% recyclebare verpakking

Bewuste verzending

Sociale werkomgeving

Gemak voor jou

De ideale hoeveelheid

Op het juiste moment bezorgd

Al vanaf € 0,25 per dag

Advies op maat

Samenstelling Kipvrij menu