NU 50% KORTING op het eerste menu met code HALLO50

Visvrij menu

Net zo afwisselend, maar dan zonder vis!


Heeft je hond een visallergie? Of wordt het als niet zo lekker ervaren? Hiervoor hebben wij het Visvrij menu ontwikkeld. Net zo afwisselend, maar dan zonder vis! 

Dit uitgebalanceerde visvrije menu is elke dag weer smakelijk en verrassend. We bieden dan ook een dagelijks afwisselend palet aan natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees, groenten, fruit, kruiden, vitaminen en mineralen, onverzadigde vetten en licht verteerbare koolhydraten. En dat helemaal visvrij!

Deze voeding is geschikt voor alle hondenrassen vanaf een leeftijd van 8 weken.

Visvrij menu bestaat uit de maaltijden
Gebruiksaanwijzing


Voer per dag één smaak en houd je aan de aanbevolen hoeveelheid. De inhoud van de weekmenu’s zijn op elkaar afgestemd waardoor je een complete voeding met alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft aanbiedt. Zorg ervoor dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar stelt voor je hond. Na gebruik verpakking gesloten en op kamertemperatuur bewaren. Productie- en houdbaarheidsgegevens zie onderzijde verpakking. 


Aanbevolen hoeveelheid


Ga naar je persoonlijke account en bekijk de specifieke aanbevolen hoeveelheid voor jouw hond. Onze voedingsdeskundigen staan klaar voor advies.

Op het juiste moment bezorgd

Dankzij de gepersonaliseerde service worden de maaltijden, op het juiste moment, bij jou thuisbezorgd. Jouw hond zit nooit meer zonder voeding.

Het menu Visvrij kost per levering € 74,95 (7 x 1 kilo). Hoelang je met een levering doet is afhankelijk van de voedingsbehoefte van jouw hond.

Voor een goede gezondheid!


Bij het menu Visvrij is geen enkele dag hetzelfde! De maaltijden bestaan uit hoogwaardige, krokante hondenbrokken gemaakt met dagelijks wisselende ingrediënten. De voeding is licht verteerbaar en vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Het visvrije menu helpt allergieën en intoleranties voorkomen en gaat verveling tegen. Vers vlees is steeds het belangrijkste bestanddeel van de maaltijd.  Ook zijn de maaltijden rijk aan Omega-3 vetzuren die belangrijk zijn voor een goede gezondheid.

Goede redenen om voor Dyvers te kiezen

Beter voor je hond

Smakelijker voor je hond

Verbetert de gezondheid en vitaliteit

Helpt de kans op allergieën verkleinen

100% natuurlijk

Goed voor het milieu

Duurzaam geproduceerd

Graskarton, 100% recyclebare verpakking

Bewuste verzending

Sociale werkomgeving

Gemak voor jou

De ideale hoeveelheid

Op het juiste moment bezorgd

Al vanaf € 0,25 per dag

Advies op maat

Samenstelling Visvrij menu