NU 50% KORTING op het eerste menu met code HALLO50

Luxe menu

Geen dag is hetzelfde, lekker!


Wil je jouw hond extra in de watten leggen? Het Luxe menu is hét menu met het hoogste vers vlees en vis gehalte van alle menu’s, afgewisseld met alle benodigde ingrediënten. Geen dag is hetzelfde, lekker!  

Dit uitgebalanceerde luxe menu is elke dag weer extra smakelijk en verrassend. We bieden dan ook een dagelijks afwisselend palet aan natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees, verse vis, groenten, fruit, kruiden, vitaminen en mineralen, onverzadigde vetten en licht verteerbare koolhydraten. 

Deze voeding is geschikt voor alle hondenrassen vanaf een leeftijd van 8 weken.

Luxe menu bestaat uit de maaltijden
Gebruiksaanwijzing


Voer per dag één smaak en houd je aan de aanbevolen hoeveelheid. De inhoud van de weekmenu’s zijn op elkaar afgestemd waardoor je een complete voeding met alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft aanbiedt. Zorg ervoor dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar stelt voor je hond. Na gebruik verpakking gesloten en op kamertemperatuur bewaren. Productie- en houdbaarheidsgegevens zie onderzijde verpakking. 


Aanbevolen hoeveelheid


Ga naar je persoonlijke account en bekijk de specifieke aanbevolen hoeveelheid voor jouw hond. Onze voedingsdeskundigen staan klaar voor advies.

Op het juiste moment bezorgd

Dankzij de gepersonaliseerde service worden de maaltijden, op het juiste moment, bij jou thuisbezorgd. Jouw hond zit nooit meer zonder voeding.

Het menu Luxe kost per levering € 74,95 (7x 1 kilo). Hoelang je met een levering doet is afhankelijk van de voedingsbehoefte van jouw hond.

Afwisselend en smakelijk(er)


Met dit luxe weekmenu is geen enkele dag hetzelfde! De maaltijden bestaan uit hoogwaardige, krokante hondenbrokken gemaakt met dagelijks wisselende ingrediënten. De voeding is licht verteerbaar en vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Het luxe menu helpt allergieën en intoleranties voorkomen en gaat verveling tegen. 

Vers vlees of verse vis zijn steeds het belangrijkste bestanddeel van de maaltijd. Ook zijn de maaltijden rijk aan Omega-3 vetzuren die belangrijk zijn voor een goede gezondheid.


Goede redenen om voor Dyvers te kiezen

Beter voor je hond

Smakelijker voor je hond

Verbetert de gezondheid en vitaliteit

Helpt de kans op allergieën verkleinen

100% natuurlijk

Goed voor het milieu

Duurzaam geproduceerd

Graskarton, 100% recyclebare verpakking

Bewuste verzending

Sociale werkomgeving

Gemak voor jou

De ideale hoeveelheid

Op het juiste moment bezorgd

Al vanaf € 0,25 per dag

Advies op maat

Samenstelling Luxe menu