NU 50% KORTING op het eerste menu met code HALLO50

Hoe gemakkelijk is Dyvers?
Dyvers is in meerdere opzichten een bijzonder concept.

Honden een dagelijks wisselend menu aanbieden kan verschillende voordelen bieden voor de hond. Daarbij besteden we bijzondere aandacht aan een milieuvriendelijke verpakking en duurzame productie. Ook hebben we erover nagedacht wat wij zelf verder nog belangrijk zouden vinden.    

Gepersonaliseerde service 

Overstappen naar Dyvers kan heel gemakkelijk. 


Je kunt kiezen uit diverse hoogwaardige menu's. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld kiezen uit het Essentieel menu of Luxe menu. Maar ook honden met een allergie voor bepaalde voedingstoffen kunnen bij ons terecht! Je kunt namelijk kiezen voor een menu vrij van kip (Kipvrij menu), granen (Graanvrij menu), vis (Visvrij menu) of lam (Lamvrij menu).


Je geeft een aantal gegevens in over je hond (zoals leeftijd, ras, gewicht, activiteit) en onze intelligente tool rekent uit hoeveel brokken je hond nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat de menu’s op het juiste moment worden thuisbezorgd, waardoor je nooit zonder voeding komt te zitten. 


En wil je toch stoppen of pauzeren? Dan kan dat op elk moment.
Je kunt dus elke keer weer opnieuw voor ons kiezen!  

 
 

Gratis bezorging 

Onze maaltijden worden gratis aan huis geleverd. Je hoeft niet meer met zakken hondenvoer te slepen! 


Er is daarbij veel zorg besteed aan de vorm van de verpakking, waarbij elke dag een eigen doosje heeft. De doosjes hebben een compacte vormgeving en zien er aantrekkelijk uit in elk keukeninterieur, maar passen ook precies in de keukenla, het rek in de kelder of de voorraadkast! 

Advies op maat  

Dyvers gaat een verbinding aan met jou. De voerbehoefte van een hond is namelijk een dynamisch proces. Daarom bouwen we een aantal momenten in waarbij we willen weten of je hond misschien beter wat meer of wat minder voeding zou kunnen krijgen, of er nog specifieke wensen of vragen zijn voor ons. We gaan graag in gesprek en passen ons met alle plezier aan, aan de behoefte van jouw hond.  

Beter voor het milieu 

Dyvers is een duurzaam merk hondenvoeding. Voor de productie worden er namelijk gezonde, lokaal geproduceerde ingrediënten gebruikt, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarbij hebben we gekozen voor een verpakking van recyclebaar graskarton, een duurzaam alternatief voor de traditionele plastic verpakkingen.  


Voor de verzendingen gebruiken we een pakketservice die ernaar streeft schoon te werken en zo het klimaat te beschermen. In stedelijke gebieden wordt er al vooral elektrisch gereden.  

Goed voor je hond 

De maaltijden van Dyvers zijn afwisselend, smakelijk en van hoogwaardige kwaliteit. De variatie in het menu zorgt ervoor dat het afweersysteem van je hond wordt gestimuleerd. Het zorgt ook voor een betere spijsvertering in het algemeen. Je hond wordt weerbaarder en gezonder. Het hoge gehalte aan Omega-3 heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo zorgt het voor een mooi glanzende vacht en soepele gewrichten. En als je hond blij is, dan ben jij dat ook!  


Benieuwd naar wat een afwisselend weekmenu nog meer voor jouw hond kan betekenen en wat de voordelen zijn? Lees dan ook eens onze blog “Lekker, elke dag anders”. 

Zoals je ziet is de keuze voor de overstap naar Dyvers snel gemaakt! Benieuwd naar nog meer informatie over Dyvers? Lees verder in onze blog die antwoord geeft op de belangrijkste vragen over Dyvers.